Disclaimer

Disclaimer for "HealthyMe-HappyMe" Blog (HM2)

< Penulis blog HM2 bukanlah ahli farmasi, doktor mahupun pakar nutrisi. Blog ini bertujuan untuk berkongsi maklumat umum atau sumber pendidikan sahaja.

< Maklumat di dalam blog HM2 ini juga tidak bertujuan untuk menggantikan diagnosis dan rawatan perubatan/doktor. Sekiranya anda menghidap sebarang jenis penyakit atau mengalami masalah kesihatan, adalah dinasihatkan untuk berjumpa doktor atau pakar perubatan untuk mendapatkan nasihat, melakukan diagnosis dan rawatan susulan.

< Testimonial pengguna produk yang dipaparkan di blog ini adalah pengalaman dan pandangan peribadi. Keberkesanan produk adalah berbeza-beza mengikut individu. Adalah diingatkan bahawa tubuh badan dan tahap kesihatan kita semua berlainan, oleh yang demikian anda digalakkan mendapatkan khidmat nasihat dari doktor, pakar perubatan mahupun pakar nutrisi anda sekiranya perlu.

< HM2 tidak menjanjikan mahupun menyediakan sebarang tuntuan ganti rugi, guarantee, warranty atau assurance di atas pengambilan vitamin yang disarankan. Saranan pengambilan vitamin dan mineral yang dipaparkan di dalam blog ini adalah untuk mengelakkan ketidak-cukupan vitamin dan mineral dalam badan. Bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit, ia sebagai suplemen tambahan sahaja.